Се прикажуваат сите 3 резултати

 • Продажба!

  GARMIN Venu 2 plus cream gold

  Оценето 0 од 5
  26,580.00 ден
  DIAL INTO YOUR WELL-BEING

  Разберете го вашето тело подобро со напредни функции за здравје и фитнес. И уживајте во удобноста на остварување повици од вашата рака кога е поврзан со вашиот компатибилен паметен телефон.
  43 mm дијаметар на часовникот.

  ШИФРА: 010-02496-12

 • Продажба! garmin venu 2 plus silver

  GARMIN Venu 2 plus silver

  Оценето 0 од 5
  26,580.00 ден
  DIAL INTO YOUR WELL-BEING

  Разберете го вашето тело подобро со напредни функции за здравје и фитнес. И уживајте во удобноста на остварување повици од вашата рака кога е поврзан со вашиот компатибилен паметен телефон.
  43 mm дијаметар на часовникот.

  ШИФРА: 010-02496-10

 • GARMIN Venu 2 plus brownn leather

  Оценето 0 од 5
  30,980.00 ден
  DIAL INTO YOUR WELL-BEING

  Разберете го вашето тело подобро со напредни функции за здравје и фитнес. И уживајте во удобноста на остварување повици од вашата рака кога е поврзан со вашиот компатибилен паметен телефон.
  43 mm дијаметар на часовникот.