Се прикажуваат сите 10 резултати

 • GARMIN Venu 2 plus black

  Оценето 0 од 5
  27,980.00 ден
  DIAL INTO YOUR WELL-BEING

  Разберете го вашето тело подобро со напредни функции за здравје и фитнес. И уживајте во удобноста на остварување повици од вашата рака кога е поврзан со вашиот компатибилен паметен телефон.
  43 mm дијаметар на часовникот.

  ШИФРА: 010-02496-11

 • GARMIN Venu 2 plus cream gold

  Оценето 0 од 5
  27,980.00 ден
  DIAL INTO YOUR WELL-BEING

  Разберете го вашето тело подобро со напредни функции за здравје и фитнес. И уживајте во удобноста на остварување повици од вашата рака кога е поврзан со вашиот компатибилен паметен телефон.
  43 mm дијаметар на часовникот.

  ШИФРА: 010-02496-12

 • garmin venu 2 plus silver

  GARMIN Venu 2 plus silver

  Оценето 0 од 5
  27,980.00 ден
  DIAL INTO YOUR WELL-BEING

  Разберете го вашето тело подобро со напредни функции за здравје и фитнес. И уживајте во удобноста на остварување повици од вашата рака кога е поврзан со вашиот компатибилен паметен телефон.
  43 mm дијаметар на часовникот.

  ШИФРА: 010-02496-10

 • GARMIN Venu 2 plus brownn leather

  Оценето 0 од 5
  30,980.00 ден
  DIAL INTO YOUR WELL-BEING

  Разберете го вашето тело подобро со напредни функции за здравје и фитнес. И уживајте во удобноста на остварување повици од вашата рака кога е поврзан со вашиот компатибилен паметен телефон.
  43 mm дијаметар на часовникот.

 • -7%

  GARMIN Venu 2 Blue Granite

  Оценето 0 од 5
  23,280.00 ден

   

  YOUR COACH FOR AN ACTIVE AND HEALTHY LIFE

   

  Get to know your body better and bring fitness and everyday life into harmony. The smartwatch for an active lifestyle. With the most advanced health analysis and innovative fitness functions.

 • -7%

  GARMIN Venu 2 slate black

  Оценето 0 од 5
  23,280.00 ден

   

  YOUR COACH FOR AN ACTIVE AND HEALTHY LIFE

   

  Get to know your body better and bring fitness and everyday life into harmony. The smartwatch for an active lifestyle. With the most advanced health analysis and innovative fitness functions.

 • -7%

  GARMIN Venu 2S Light Gold Light Sand

  Оценето 0 од 5
  23,280.00 ден

   

  YOUR COACH FOR AN ACTIVE AND HEALTHY LIFE

   

  Get to know your body better and bring fitness and everyday life into harmony. The smartwatch for an active lifestyle. With the most advanced health analysis and innovative fitness functions.

 • -7%

  GARMIN Venu 2S Slate Graphite

  Оценето 0 од 5
  23,280.00 ден

   

  YOUR COACH FOR AN ACTIVE AND HEALTHY LIFE

   

  Get to know your body better and bring fitness and everyday life into harmony. The smartwatch for an active lifestyle. With the most advanced health analysis and innovative fitness functions.

 • -7%

  GARMIN Venu 2S Silver Mist Grey

  Оценето 0 од 5
  23,280.00 ден

   

  YOUR COACH FOR AN ACTIVE AND HEALTHY LIFE

   

  Get to know your body better and bring fitness and everyday life into harmony. The smartwatch for an active lifestyle. With the most advanced health analysis and innovative fitness functions.

 • -7%

  GARMIN Venu 2S Rose Gold White

  Оценето 0 од 5
  23,280.00 ден

   

  YOUR COACH FOR AN ACTIVE AND HEALTHY LIFE

   

  Get to know your body better and bring fitness and everyday life into harmony. The smartwatch for an active lifestyle. With the most advanced health analysis and innovative fitness functions.