Се прикажуваат сите 7 резултати

 • GARMIN Alpha 300i + TT 25 ремен

  Оценето 0 од 5
  79,980.00 ден

  СИЛНА КОНЕКЦИЈА – СИЛНА ВРСКА

  Планини, долини,  карпести терени – без разлика каде истражувате, на вас и на вашите кучиња ви треба сигурна опрема. Следете ги вашите кучиња на терен со рачниот Alpha® 300i со избран модел ТТ огрлица, со нов vivid екран на допир од 3,5 инчи, сателитска комуникација inReach® и дизајн со 6 копчиња лесен за користење.

  СЛЕДИ ГИ И ТРЕНИРАЈ ТВОИТЕ КУЧИЊА

  Без разлика какви кучиња штате или како ловите, Alpha TT 25 е тенка,  цврсто дизајнирана и со прилагодлива големина  да ви помогне да подготвите подобро куче – без разлика на расата.

   

 • GARMIN Alpha TT25 dog colar

  Оценето 0 од 5
  24,980.00 ден

  СЛЕДИ ГИ И ТРЕНИРАЈ ТВОИТЕ КУЧИЊА

  Без разлика какви кучиња штате или како ловите, Alpha TT 25 е тенка, цврсто дизајнирана и со прилагодлива големина да ви помогне да подготвите подобро куче – без разлика на расата.

 • GARMIN Alpha 300i dog tracking

  Оценето 0 од 5
  55,780.00 ден

  СИЛНА КОНЕКЦИЈА. СИЛНА ВРСКА.

   

  Планини, долини, карпести терени – без разлика каде истражувате, на вас и на вашите кучиња ви треба сигурна опрема. Следете ги вашите кучиња на терен со рачниот Alpha® 300i со избран модел ТТ огрлица, со нов vivid екран на допир од 3,5 инчи, сателитска комуникација inReach® и дизајн со 6 копчиња лесен за користење.

 • GARMIN Alpha 200i + TT15 X

  Оценето 0 од 5
  74,980.00 ден

  Следи и тренирај до 20 кучиња со Alpha 200i системот, inReach ®  сателитска комуникација, прегледен и читлив на сонце 3.5” екран на допир и user-friendly дизајн со 6 копчиња. Јаката за следење и тренирање на кучиња TT 15X има горно поставен GPS и GLONASS приемник со висока чувствителност, за да можете да го следите вашето…

 • GARMIN TT 15X Dog Collar

  Оценето 0 од 5
  24,980.00 ден

  Компатибилна со Alpha 10 и Alpha 200i

 • Продажба! GARMIN TT15 mini premiumsamrt.mk

  GARMIN TT15 mini Ремен за куче

  Оценето 0 од 5
  19,980.00 ден

  A top-mounted, high-sensitivity GPS/GLONASS receiver, TT 15 mini dog device uses 18 levels of continuous and momentary stimulation, plus audible tone and vibration activated from Alpha® 200i, Alpha® 100. Compatible with Astro® 430 and 320 for tracking only.

  Rugged and water-resistant to 10 meters, the tracking and training dog device with collar is tough enough to run wherever your dog runs, up to 5 miles away. The stimulation features let you train each dog separately — traditional stimulation allows you to make quick changes (low, medium or high) within a predetermined stimulation level (1-6), whereas linear stimulation allows progressively more stimulation from levels 1 to 18. You can remotely operate the LED beacon lights, built in to the dog device, to help locate your dog in low-light conditions.

  TT 15 ships with a 1-inch red collar strap. Replacement straps are available in multiple colors (sold separately).

 • alpha-200i-dog-tracking-lov-kucinja-premiumsmart.mk

  GARMIN Alpha 200i dog tracking device

  Оценето 0 од 5
  49,980.00 ден

  STRONG CONNECTION. STRONG BOND.

  Следи и тренирај до 20 кучиња со Alpha 200i системот,  inReach® сателитска комуникација, прегледен и читлив на сонце 3.5” екран на допир и user-friendly дизајн со 6 копчиња.