Прикажувам 1–12 од 109 резултати

 • GARMIN Marq Aviator 2

  Оценето 0 од 5
  157,980.00 ден
  THE QUEST FOR EXCELLENCE HAS REACHED NEW HEIGHTS
 • GARMIN Marq Golfer 2

  Оценето 0 од 5
  114,680.00 ден
  THE QUEST FOR EXCELLENCE HAS HIT A NEW LEVEL
 • GARMIN MARQ® Athlete 2 Carbon Edition

  Оценето 0 од 5
  182,980.00 ден
  ПОТРАГАТА ПО ИСКЛУЧЕНОСТ ОТКЛУЧИ НОВ ПОТЕНЦИЈАЛ

  Направен за најтешките конкуренти, овој модерен часовник со алатки се одликува со неверојатен AMOLED екран на допир со традиционални контроли на копчињата. Куќиштето од 46 мм и облогата на рамката се направени од материјал од Fused Carbon Fiber™ за ултра издржлив дизајн.

 • GARMIN MARQ® Commander 2 Carbon Edition

  Оценето 0 од 5
  198,480.00 ден

  A MISSION IS YOUR CALLING. THERE IS NO CHALLENGE TOO TOUGH OR OBJECTIVE TOO FIERCE. YOU DEMAND THE FINEST. YOU WANT A MODERN TOOL WATCH THAT REFLECTS YOUR PASSION FOR THE FIELD.

 • GARMIN EPIX 2 PRO 47mm Sapphire Carbon Gray DLC Tit. Black

  Оценето 0 од 5
  64,980.00 ден
 • GARMIN EPIX 2 PRO 51mm Sapphire Carbon Gray DLC Titanium Black

  Оценето 0 од 5
  71,480.00 ден

  ЦЕЛ ДЕН СЕКОЈ ДЕН

  Освојте го секој час од денот со напредните функции за тренинг, 24/7 следење на здравјето и wellness и до 31 ден траење на батеријата во режим на паметен часовник. Погледнете се на неверојатен AMOLED дисплеј со сафирен објектив отпорен на гребење и нов дизајн оптимизиран за поголеми зглобови.

 • GARMIN Epix 2 Pro 51mm Carbon Grey DLC Titanium Chestnut Leather

  Оценето 0 од 5
  77,480.00 ден
  ЦЕЛ ДЕН, СЕКОЈ ДЕН

  Освојте го секој час од денот со напредните функции за тренинг, 24/7 следење на здравје и wellness и до 31 ден траење на батеријата во режим на паметен часовник. Погледнете се на неверојатен AMOLED дисплеј со сафирен објектив отпорен на гребење и нов дизајн оптимизиран за поголеми зглобови.

 • GARMIN Vivoactive 5 black slate

  Оценето 0 од 5
  18,980.00 ден

  Запознај се вистински себе!

  Наменски изграден со напредни функции за здравје и фитнес, vívoactive 5 е повеќе од обичен паметен часовник за фитнес – тој е вашиот личен тренер на рака за да ја поддржи секоја ваша цел.

 • GARMIN Vivoactive 5 cream gold

  Оценето 0 од 5
  18,980.00 ден

  Запознај се вистински себе!

  Наменски изграден со напредни функции за здравје и фитнес, vívoactive 5 е повеќе од обичен паметен часовник за фитнес – тој е вашиот личен тренер на рака за да ја поддржи секоја ваша цел.

 • GARMIN Vivoactive 5 metallic orchid

  Оценето 0 од 5
  18,980.00 ден

  Запознај се вистински себе!

  Наменски изграден со напредни функции за здравје и фитнес, vívoactive 5 е повеќе од обичен паметен часовник за фитнес – тој е вашиот личен тренер на рака за да ја поддржи секоја ваша цел.

 • GARMIN Vivoactive 5 metallic navy

  Оценето 0 од 5
  18,980.00 ден

  Запознај се вистински себе!

  Наменски изграден со напредни функции за здравје и фитнес, vívoactive 5 е повеќе од обичен паметен часовник за фитнес – тој е вашиот личен тренер на рака за да ја поддржи секоја ваша цел.

 • GARMIN Venu 3 black slate leather

  Оценето 0 од 5
  33,980.00 ден
  ЗАПОЗНАЈ СЕ ВИСТИНСКИ СЕБЕ!

  Наменски изграден со напредни функции за здравје и фитнес и можност за повикување и испраќање текстуални пораки директно од часовникот кога телефонот е близу, Venu 3 е повеќе од обичен паметен часовник за фитнес – тој е вашиот личен тренер на раката таму за да ја поддржува секоја ваша цел.