GARMIN Forerunner 965 Carbon Grey DLC Titanium

39,980.00 ден

ШТО АКО СЕКОЕ ТРЧАЊЕ Е НАСТАП ВРЕДЕН ЗА ПОДИУМ? И ОД ПОДГОТВЕНОСТА ЗА ТРЕНИНГ, ЗНАЕТЕ ДЕКА СТЕ ПРИЗНАЕНИ ДА ГИ ПОЖНЕЕТЕ НАГРАДИТЕ? СО ПАМЕТНИОТ ЧАСОВНИК FORERUNNER 965, СТАТИСТИКАТА И ИНФОРМАЦИИТЕ ГИ ИМАТЕ НА СЈАЕН АМОЛЕД ЕКРАН. А НАСКОРО И ТИ ЌЕ СТОИШ НА СВЕТЛИНАТА.

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

1.4″ BRIGHT AND COLOURFUL AMOLED DISPLAY

 

UP TO 31 HOURS OF BATTERY LIFE IN GPS MODE

 

ADVANCED TRAINING METRICS AND RECOVERY INSIGHTS

 

BUILT-IN MAPS WITH SATIQ™ AND MULTI-BAND GPS

 

LIGHTWEIGHT TITANIUM BEZEL

 

TOUCHSCREEN AND BUTTONS