GARMIN Epix 2 PRO 51mm Slate Grey Black

64,980.00 ден

ЦЕЛ ДЕН СЕКОЈ ДЕН

Освојте го секој час од денот со напредните функции за тренинг, 24/7 следење на здравје и wellness и до 31 ден траење на батеријата во режим на паметен часовник. Погледнете го сето тоа на неверојатниот AMOLED дисплеј и новиот дизајн оптимизиран за поголеми зглобови.

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard
SKU: 010-02804-21 Категории: ,