GARMIN Alpha TT25 dog colar

24,980.00 ден

СЛЕДИ ГИ И ТРЕНИРАЈ ТВОИТЕ КУЧИЊА

Без разлика какви кучиња штате или како ловите, Alpha TT 25 е тенка, цврсто дизајнирана и со прилагодлива големина да ви помогне да подготвите подобро куче – без разлика на расата.

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard
Категории: ,