|

GARMIN Промо понуда

Изберете го Вашиот GARMIN часовник со Намалена цена

Серија VENU, премиум класа со amoled display, GPS/GLONASS, sport, welness & health stats smart функции.

Серија Forerunner, ако трчањето, спортот се Ваше секојдневие

Серија Instinct, моќни, со посебна outdoor издржливост часовници, плус опција дополнување од сонцето.

Similar Posts