Вградена рерна VOX EBB 2110 W

13,499.00 ден

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Карактеристика Вредност
Категорија Вградени рерни
Тип на рерни Електрична
Волумен на рерната 73 l
Горен греач 1200 W
Долен греач 1100 W
Број на функции на печката 7
Функције печке Одмрзнување, Вентилатор, Вентилатор + долен греач, Статичко печење, Скара, Побрзо печење на скара, Двојна скара + вентилатор
Индекс на енергетска ефикасност -стандарден 115.6
Технологија Гратис кабли за струја, Две тепсии, Лесно чистење, Турбо рерна
Индекс на енергетска ефикасност – со вентилатор 106.2
Индикатор за работа во рерна Да
Индикатор за работа на термостат Да
Потрошена електрична енергија -стандард 0.91
Потрошена електрична енергија -со вентилатор 0.81
Регулатор за контрола на рерната Механички
Контролер на контролата на термостатот Механички
Тип на панел на страните на рерната Емајлирани
Тип на заден панел во рерна Емајлирани
Нето тежина 36 кг
Отстранлива врата од рерната Да
Фан 23 W
Многу големо надворешно стакло и мало внатрешно стакло со метална врата Да
Класа на енергија A
Боја на контролниот панел Бела
Бојата Бела
Вкупна тежина 38.63 кг
Гаранција 5 години
Длабок сад за печење 1
Електрилни дупли-двојна скара Да
Електрични грил 1400 W
Контрола на преден панел Да
Лесно чистење на емајлирани делови Да
Плитка сад за печење 1
Светла рерна Да
Ширина 60 цм