VOX Миксер MX 3001

1,280.00 ден

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Категорија Механичка обработка на храна
Тип на миксер Без сад
Мокност на моторот 250 W
Број на брзини 5 брзини
Нето тежина 0.97 кг
BAR-код 8606019600341
Easy Eject Копче за ослободување на маталките дозволува лесно отстранување
Вкупна тежина 1.1 кг
Гаранција 25 месеци
Преостанати користи -бенефити 2 пара маталки: стандардни маталки + маталки за тесто
Турбо Да