Vivax bluetooth звучник BS-151 сив

2,999.00 ден

Преносливиот звучник Vivax BS-151 сив овозможува мноштво функции за уживање во вашата омилена музика. Bluetooth звучник со LED осветлување, MP3 BT / USB / MicroSD плеер; MP3; PLL FM меморија; AUX во; USB во; MicroSD во; МИЦ во; Аудио излез од 12W RMS (10cm звучник за бас + 3,6cm високотонец), Батерија на полнење од 3000mAh, Длабок, моќен и динамичен звук, Мека рачка за носење, Полнење преку USB адаптер (Полнач за паметни телефони). До 8 часа репродукција на музика (со умерена јачина) / До 3 часа со максимална јачина на звук, LED дисплеј

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Основни карактеристики
Звучници [W]: 12
RMS моќност (W): 0
Димензии и тежина
Висински димензии (см): 0
Димензии ширина (cm): 30
Димензии должина (см): 20
Други карактеристики
Батерија (mAh): 3
Дополнителна опрема
Дополнителна опрема: Кабел за напојување
Енергија и потрошувачка
Напојување: 110-240 V