Vivax bluetooth звучник BS-101 blue

2,490.00 ден

Bluetooth звучник со LED осветлување, MP3 BT / USB / MicroSD плеер; MP3; PLL FM меморија; AUX во; USB во; MicroSD во; Аудио излез од 12W RMS (10cm Bass звучник + 3,6cm Tweeter), 3000mAh Батерија што се полни, длабок, моќен и динамичен звук, мека рачка за носење, полнење преку USB адаптер (Полнач за паметни телефони). До 8 часа репродукција на музика (со умерена јачина) / До 3 часа со максимална јачина на звук, LED дисплеј.

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Основни карактеристики
Звучници [W]: 12
RMS моќност (W): 12
Димензии и тежина
Висински димензии (см): 13.5
Димензии ширина (cm): 14.5
Димензии должина (см): 31.5
Други карактеристики
Батерија (mAh): 3000
Дополнителна опрема
Дополнителна опрема: Линија IN Kabel, Micro USB кабел
Енергија и потрошувачка
Напојување: 220 V