Вградена рерна VOX EBB7500

17,499.00 ден

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Карактеристика Вредност
Категорија Вградени рерни
Тип на рерни Електрична
Волумен на рерната 78 л
Горен греач 1200 W
Долен греач 1100 W
Број на функции на печката 9
Функције печке Одмрзнување, Турбо, Вентилатор, Статичко печење, Пица, Печење на скара, Побрзо печење на скара, Двојна скара + вентилатор
Индекс на енергетска ефикасност -стандарден 106
Технологија Сет на скара, Три канти, Гратис кабли за струја, Лесно чистење
Индекс на енергетска ефикасност – со вентилатор 94.6
Индикатор за работа во рерна Да
Индикатор за работа на термостат Да
Потрошена електрична енергија -стандард 0.93
Потрошена електрична енергија -со вентилатор 0.83
Регулатор за контрола на рерната Механички
Контролер на контролата на термостатот Механички
Нето тежина 36 кг
Отстранлива врата од рерната Да
Фан 23 W
Многу големо надворешно стакло и мало внатрешно стакло со метална врата Да
Класа на енергија A
Боја на контролниот панел Стакло
Бојата Црна
Вкупна тежина 38 кг
Гаранција 5 години
Длабок сад за печење 1
Електрилни дупли-двојна скара Да
Електрични грил 1400 W
Контрола на преден панел Да
Лесно чистење на емајлирани делови Да
Мал плех 1 + додаток за скара
Плитка сад за печење 1
Светла рерна Да
Ширина 60 цм