Вградена Плоча VOX EBC 411 DB

13,499.00 ден

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Карактеристика Вредност
Категорија Вградени плочи
Технологија SensoTouch, ChildLock, KeyLock, Гратис кабли за струја, Сензорски копчиња
Показател на работата на грејните површини Да
Нето тежина 9.5 kg
Тип на монтажна плоча Стакло-керамика
Бројот на зоната на готвење 6
Рингла 1 Стакло-керамика 145 мм, 1200 W
Рингла 2 Стакло-керамика Двоен 180 мм, 700 W / 1700 W
Рингла 3 Стаклоќерамична двострана 180мм, 700/1700 вати
Рингла 4 Стакло-керамички овален 145 мм, 1000 W / 1800 W
Бојата Црна
Вкупна тежина 10.25 кг
Гаранција 5 години
Дименѕије апарата (ШxВxД) 590x41x520 мм
Дименѕије спкованог апарата (ШxВxД) 620x133x578 мм
Количински товар (40ftHC контејнер) 1444 ком
Моќ 6.5 kW
Показател на топлината на грејните површини Да
Сигурно заклучување Да