Вградена микробранова печка VOX IMWH-GD202IX

14,900.00 ден

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Карактеристика Вредност
Категорија Вградена микробранова
Капацитет 20 л
Определување 8 автоматски програми, готвење со повеќе зони
Нето тежина 15 кг
3Д Дистрибуција на микробрановите Овозможува ист ефект врз храната до двапати подолго
8 автопилотска програма Автомаско печење на одредени видови на артикли ( во зависност од програмата )
Child-lock опција Потполно безбедна за работање
Вкупна тежина 17 кг
Гаранција 5 години
Контрола Дигитален
Моќ на микробранови 1250 W
Преостанати користи -бенефити Дигитална контрола, дистрибуција на 3Д бранови, заклучување на деца, одмрзнување брза храна (по тежина)