Вграден комбиниран фрижидер VOX KK 3600 SF

20,499.00 ден

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Карактеристика Вредност
Категорија Фрижидери комбинирани со замрзнувач долу
Нето – волумен на артиклите во фрижидерот 234 л
Технологија LedLighting, ReverseDoor
Внатрешност на фрижидерот 4 стаклени плочи, 1 фиоки, 3 полици со врати
Висина на фрижидерот 1860 мм
Длабочина на фрижидерот 650 мм
Ширина на фрижидерот 595 мм
Нето тежина 64 кг
Класа на енергија F
Голема преграда за овошје и зеленчук Да
Zero Clearance Да
Анти-бактериска заштита Да
Бојата Сива
Брз режим за замрзнување Да
Вкупна тежина 70 кг
Внатрешен замрзнувач 3 фиоки
Внатрешно лед осветлување Да
Гаранција 5 години
Дименѕије спкованог апарата (ШxВxД) 664x1916x728 мм
Климатска класа T / SN
Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот 107 л
Ниво на бучава 39 dB
Прекинувач за брзо замрзнување Да
Реверзибилна врата Да
Систем за ладење Static – Less Frost
Систем за одмрзнување Автоматски / Прирачник
Тивко работење Да