Шпорет GTR 6315 IX

18,499.00 ден

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Карактеристика Вредност
Категорија Комбинирани шпорети
Тип на рерни Електрична
Волумен на рерната 69 л
Тип на грејните елементи 3 гасни горилници, 1 електрична плоча
Бројот на греачките зони 4
Број на функции на печката 6
Функције печке Одмрзнување, Турбо, Вентилатор, Статичко печење, Скара, Скара + вентилатор
Индекс на енергетска ефикасност -стандарден 103.6
Технологија Сигурносни вентили, Додатоци за конверзија на гас, Копче за плин, Мултифункционална турбо рерна, Фиока, QuickClean, FlexiDoor, TotalView, Големина на рерната, Гратис кабли за струја, Две тепсии, Загради за плех EasyFix
Горен греен елемент 1200 W
Долен елемнет на греачот 1100 W
Потрошена електрична енергија -стандард 0.87 kWh/циклус
Потрошена електрична енергија -со вентилатор 0.8 kWh/циклус
Индекс на енергетска ефикасност – со вентилатор 95.3
Нето тежина 44.53 кг
Рингла 1 Мали плински горионик 55 mm, 1000 W
Рингла 2 Polu-brz režač na gas 75 mm, 1750 W
Светло внатре во рерната Да
Рингла 3 Брз гасен режач 100мм, 3000 ватен
Рингла 4 Електрична плоча за готвење 180 мм, 1500 W
Хромирана решетка 1 ком
Гратис тепсија за печење (плиток ) Да
Количински товар (40ftHC контејнер) 150 ком
Гратис тепсија за печење (длабок ) Да
Капак Да
Отстранлива врата од рерната Да
Висината на подигнатиот капак 1450 мм
Длабочина со отворената врата 1050 мм
Бојата Inox
Вкупна тежина 47.25 кг
Гаранција 5 години
Дименѕије апарата (ШxВxД) 600x850x600 мм
Дименѕије спкованог апарата (ШxВxД) 645x922x684 мм
Електрични грил 1400 W
Класа на енергија A
Моќ 3800 W
Термостат Да
Тип на тајмер Механички
Ширина 60 цм