-4%

Skuter JONWAY YY50QT-6B (GY-02A)

64,900.00 ден

Skuter JONWAY YY50QT-6B (GY-02A)
White 2022 49.6cm3/2.9KW/DEKL.22MKIM4020000
3FC87

Марка:JONWAY
Модел:YY50QT-6B
Тип:GY-02A
Боја:Бела
Година на производство:2022г
Зафатнина на моторот:49.6cm3

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard
Категорија: