Преносливо радио Vivax APM-1032 WHITE

2,990.00 ден

Преносливото радио на Vivax APM-1032 обезбедува мноштво функции за уживање во вашата омилена музика. Опремен е со влез AUX, приклучок за слушалки, FM/AM радио функција, слот за репродукција на USB, звучници со 2X1 W RMS, напојување со AC/DC, CD/CD-R/CD-RW плеер со MP3 функција.

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Основни карактеристики
Звучници [W]: 2
RMS моќност (W): 0
Димензии и тежина
Висински димензии (см): 0
Димензии ширина (cm): 22
Димензии должина (cm): 20.9
Други карактеристики
Батерија (mAh): 0
Дополнителна опрема
Дополнителна опрема: Кабел за напојување
Енергија и потрошувачка
Напојување: 110-240 V