Миксер VOX MX 3011

1,399.00 ден

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Карактеристика Вредност
Категорија Миксери
Тип на миксер Без сад
Мокност на моторот 400 W
Број на брзини 5 брзини
Нето тежина 1.11 кг
BAR-код 8606019600358
Easy Eject Копче за ослободување на маталките дозволува лесно отстранување
Вкупна тежина 1.24 кг
Гаранција 25 месеци
Преостанати користи -бенефити 2 пара маталки: стандардни маталки + маталки за тесто
Турбо Да