GORENJE WEI94BS машина за перење алишта

29,980.00 ден

STEAMTECH – МОДЕЛ СО ГЕНЕРАТОР НА ПАРЕА
Машина за перење  Капацитет за перење: 9 kg  Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm  Енергетска класа: A+++  Инвертер мотор (PowerDrive)
ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard