Машина за сушење алишта-Сушара VOX TDM-700T

16,499.00 ден

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Карактеристика Вредност
Категорија Машини за сушење алишта
Бројот на програмите 15
Врата на машината за сушење на алиштата Кондезациска
Максимален капацитет на сушењата 7 кг
Технологија 10′/30′/60′, Baby Care, Delicate, Rapid 29′, Refresh, Shirts 12′, SimpleClean filter, Фен за кондензација, Филтер за кондензатор
Волумен на барабанот 100 л
Нето тежина 35.2 кг
Пречник на вратата 470 mm
Екран Да
Систем за препознавање на дефекти Да
Прикажете го преостанатото време Да
Програми Cotton Extra Dry, Cotton Eco Cabinet Ready, Cotton Iron Ready, Synthetics Cabinet Ready, Synthetics Iron Ready, Delicate, Mix, Baby Care, Shirts 12min, Rapid 29min, Refresh, Drying 10min, Drying 30min, Drying 60min, Jeans
Функционални тастери Копче за избор на ниво на сушење, копче за избор на време на сушење, копче за одложен почеток (1-23ч), копче за функција против брчки, почеток/пауза, функција за сигнал
Off позиција Да
Аудио сигнализација Да
Бојата Бела
Вкупна тежина 36.7 кг
Гаранција 5 години
Годишно потрошена енергија (kWh) 504
Двосмерно завртување на барабанот Да
Дименѕије апарата (ШxВxД) 596x845x563 мм
Дименѕије спкованог апарата (ШxВxД) 641x881x592 мм
Ефикасност на кондензирањето B
Ниво на бучавата (сушењето) 65 dB
Показатели Индикатор на циклусното сушење, индикатор на чистењето на кондензаторот, индикатор- показател за полнење на резервоарот за водата, индикатор полнење на филтерот
Сензор за влажност Да
Сигурно заклучување Да