Машина за перење алишта VOX WM1490-YTQD

19,499.00 ден

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Карактеристика Вредност
Категорија Машини за алишта
Бројот на програмите 15
Бројот на превртување на центрифугата 1400 rpm
Максимален капацитет за перење 9 кг
Индекс на перформанси за перење 1.04
Ефикасност на испирање 5
Технологија DelayStart, Копче за прилагодување на температурата
Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 76
Класа на ефикасност на центрифугирање Б
Емисии на акустична бучава во воздухот (dB (A) re 1 pW) 79
Класа на емисии на акустична бучава во воздухот C
Волумен на барабанот 59 л
Нето тежина 71 кг
Количински товар (40ftHC контејнер) 162 ком
Пречник на вратата 440 мм
Екран Да
Систем за препознавање на дефекти Да
Програми Cotton 60°, Eco 40-60, Cotton Prewash, Cotton 20°, Color Cotton, Wool 30°, Rinse, Allergy Free, Spin, Delicate 30°, Synthetics 40°, Duvet 40°, Jeans/Dark 30°, Rapid 60min/60°, Quick 15min/30°
Функционални тастери Копче за прилагодување на температурата, Копче за прилагодување на брзината на вртење, Копчето за прилагодување на одложениот почеток (1-23ч), Старт/Пауза
Систем за контрола на работата Eлектронски
Off позиција Да
Бојата Бела
Вкупна тежина 72.5 кг
Времетраење на програмата (ч: м) 03:48
Гаранција 5 години
Дименѕије апарата (ШxВxД) 597x845x582 мм
Дименѕије спкованог апарата (ШxВxД) 641x881x640 мм
Индекс на енергетска ефикасност 80
Класа на енергија D
Показатели Индикатор за циклус на перење
Потрошувачка на вода при стандарден циклус (L) 50
Потрошувачка на енергија при стандарден циклус (kWh) 1.308
Сигурно заклучување Да
Систем за контролирање на дисбалансот Да