Машина за перење алишта VOX WM1415-YT2Q

22,999.00 ден

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Карактеристика Вредност
Категорија Машини за алишта
Бројот на програмите 15
Бројот на превртување на центрифугата 1400 rpm
Максимален капацитет за перење 10 кг
Ниво на бучавата (перењето) 58 dB
Ниво на бучавата ( центрифугата ) 77 dB
Годишна потрошена вода (l) 12760
Волумен на барабанот 62 l
Нето тежина 78 kg
Пречник на вратата 470 mm
Екран Да
Прикажете го преостанатото време Да
Програми Cotton Pre-Wash 60°C, Cotton Eco 60°C, Cotton Eco 40°C, Cotton, Eco 20°C, Easy Care, Wool, Allergy Safe, Quick 15min/30°C, Rapid 60min/60°C, Hand Wash, Rinsing, Spin/Drain, Outdoor, Duvet, Jeans, Off position
Бојата Бела
Вкупна тежина 79.5 кг
Гаранција 5 години
Годишно потрошена енергија (kWh) 236
Показатели Индикатор за циклус на перење
Сигурно заклучување Да