Машина за миење садови VOX LC12A15E

15,499.00 ден

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Карактеристика Вредност
Категорија Машини за садови – Ширина 60 сантиметри
Бројот на програмите 6
Број на комплетот 12
Бројот на температурата 4
Технологија 12 комплети
Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 92
Скриен греен елемент Да
Емисии на акустична бучава во воздухот (dB (A) re 1 pW) 52
Класа на емисии на акустична бучава во воздухот D
Нето тежина 40.6 kg
Почеток/пауза Да
Предперење Да
Класа на енергија E
Опција за пола перење Да
Показател на циклусот во перењето Да
Показател на циклусот во миењето Да
Показател за недостатокот од сол Да
Корпа за прибор за јадење Да
Бројот на сталажите за шолјите 2
Прилагодлива горната корпа Да
Висина без работна површина 820 мм
Прилагодлива висина + 20 мм
Програми Prewash, Quick 30min/40°C, ECO, Super 50min/65°C, Hygiene 70°C, Intensive 65°C
Напон/ фрекфенција 220V – 240V / 50Hz
Осигурач 10 A
Бојата Бела
Вкупна тежина 42.2 kg
Времетраење на програмата (ч: м) 03:25
Гаранција 5 години
Дименѕије апарата (ШxВxД) 598x850x598 мм
Дименѕије спкованог апарата (ШxВxД) 644x881x661 мм
Заштита од истурање Да
Индекс на енергетска ефикасност 55.9
Индекс на перформанси за чистење 1.13
Индекс на перформанси на сушење 1.07
Индикатор за завршување на програмата Да
Индикатор за недостаток на средство за плакнење Да
Опција за таблети Да
Потрошувачка на вода при стандарден циклус (L) 12
Потрошувачка на енергија при стандарден циклус (kWh) 0.923
Сигурно заклучување Да