-11%

KONCAR Електричен шпорет ST6040KFD.IRU5

23,960.00 ден

 • Енергетска класа: A
 • Боја: црна/инокс
 • Приклучна сила:8,2kW
 • 3 години гаранција
ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
 • Visa Card
 • MasterCard

Опис

 • Енергетска класа: A
 • Волумен: 56 Литри
 • Димензии (Ш x В x Д) 85 x 60 x 60 cm
 • Боја: црна/инокс
 • Број на функции: 3(0 3)
 • Светло во печката
 • Горен греач
 • Долен греач
 • Опрема:
 • Длабока тава x2
 • Решетка x1
 • Дигитален програмски саат
 • Напон: 230V~
 • Приклучна сила:8,2kW