Комбиниран фрижидер VOX NF 465 IXF

28,999.00 ден

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Карактеристика Вредност
Категорија Комбинирани фрижидери со замрзнувач долу
Нето – волумен на артиклите во фрижидерот 337 л
Технологија MultiCooling, CoolAir Zone, EcoMode, HumidityControl, LedLighting, QuickFreeze, ReverseDoor, TouchPanel, Голем волумен
Внатрешност на фрижидерот 3 стаклени полици, 3 фиока, 4 полици -сталажи со врати
Висина на фрижидерот 1830 мм
Длабочина на фрижидерот 720 мм
Ширина на фрижидерот 700 мм
Нето тежина 74.5 кг
Класа на енергија F
Капацитет на замрзнување 7 кг
Голема преграда за овошје и зеленчук Да
Екран Да
Zero Clearance Да
Анти-бактериска заштита Да
Бојата Inox
Брз режим за замрзнување Да
Вкупна тежина 81 kg
Внатрешен замрзнувач 1 стаклена полица, 2 полици на вратите, Лизгачка кофа со мраз
Внатрешно лед осветлување Да
Гаранција 5 години
Дименѕије спкованог апарата (ШxВxД) 768x1907x801 мм
Климатска класа T / SN
Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот 98 л
Ниво на бучава 41 dB
Реверзибилна врата Да
Режим за заштеда на енергија Да
Систем за ладење No Frost
Систем за одмрзнување Автоматски
Тивко работење Да
Фиока за контрола на влага Да