Комбиниран фрижидер VOX NF 3835 IXF

27,999.00 ден

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Карактеристика Вредност
Категорија Фрижидери комбинирани со замрзнувач долу
Нето – волумен на артиклите во фрижидерот 266 л
Технологија MultiCooling, CoolAir Zone, EcoMode, HumidityControl, LedLighting, QuickCool, QuickFreeze, ReverseDoor, Лесно чистење на ентериерот
Внатрешност на фрижидерот 4 стаклени полици, 2 фиока, 4 полици -сталажи со врати
Висина на фрижидерот 2010 мм
Длабочина на фрижидерот 650 мм
Ширина на фрижидерот 595 мм
Нето тежина 71 кг
Класа на енергија F
Капацитет на замрзнување 8 кг
Голема преграда за овошје и зеленчук Да
Екран Да
Zero Clearance Да
Анти-бактериска заштита Да
Бојата Inox
Брз режим за замрзнување Да
Брз режим на ладење Да
Вкупна тежина 76 кг
Внатрешен замрзнувач 2 стаклени полици, 3 фиока
Внатрешно лед осветлување Да
Гаранција 5 години
Дименѕије спкованог апарата (ШxВxД) 664x2066x728 мм
Дозерот за вода Да
Климатска класа T / SN
Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот 101 л
Ниво на бучава 41 dB
Реверзибилна врата Да
Режим за заштеда на енергија Да
Систем за ладење No Frost
Систем за одмрзнување Автоматски
Фиока за контрола на влага Да