GORENJE WD10514S машина за перење и сушење

41,480.00 ден

Капацитет за перење: 10 kg
Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm
Енергетска класа: A
ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard