GORENJE IT646ORAB индукциска плоча

26,980.00 ден

Индукциска плоча
Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm
PowerBoost функција
Бела боја IT646ORAW + 3.000,00 денари

Достапно за одложена нарачка

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Технички карактеристики

Црна

Брусен раб на плочата

SmartControl

Персонализирани подесувања

Функција AreaFlex (спојување на две зони во една)

Функција за враќања на подесувањата (Recall)

Тајмер за варење јајца (EggTimer)

Тајмер

Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење

Одржување на топлина

SoftMelt функција

PowerBoost функција

4 индукциски зони за готвење
лево напред: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW,
десно напред: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW,
лево назад: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW,
десно назад: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW

Сигнализација на преостаната топлина

Заштита од деца (ChildLock Pro)

Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 16 × 57,5 cm

Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,2 × 7 × 49 cm

Нето тежина на апаратот: 8,9 kg

Бруто тежина на апаратот: 11,4 kg

Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

Приклучна моќ: 7.360 W

Код: 732417

EAN Код: 3838782165504