GORENJE CT43SC стаклокерамичка плоча

13,980.00 ден

Стаклокерамичка плоча

Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm

Достапно за одложена нарачка

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

_products/features/icon - Контрола на допир (TouchControl)

Контрола на допир (TouchControl)

Сега секој може да има магичен допир
Модерната сензорска технологија овозможува јасна и едноставна контрола на допир, буквално со вашите прсти. Контролната површина е совршено мазна и лесна за чистење.
_products/features/icon - FishZone

FishZone

Овална зона за готвење, идеална за широки садови
Традиционално кружната зона за готвење може да се прошири во поголема и овална површина која е особено погодна за пошироки садови.
_products/features/icon - Вградување во иста линија

Вградување во иста линија

Мазна и елегантна
Друга придобивка дефинитивно е вградувањето/монтажата на плочата во исто ниво со работната површина, што значи непречен преод помеѓу плочата за готвење и работната плоча. Едноставно се чисти и ѝ дава модерен, стилски изглед на вашата кујна.

StayWarm

Без проблеми со гостите што доцнат
Функцијата StayWarm ја загрева храната на константна температура од 70˚C сѐ додека не дојде вистинското време за послужување. Јадењето ги задржува своите оригинални вкусови и температурата, додека не биде послужено.

Тајмер

Секогаш под будно око
Одбројувачкиот тајмер може да се постави до 99 минути. Ако од искуство ви е познато оптималното време за готвење на одредено јадење, тајмерот може да се постави и плочата за готвење автоматски ќе се исклучи кога поставеното време ќе истече. Звучниот сигнал ќе означи дека јадењето е готово.

Повеќе
Затвори

StopGo

Направете пауза без проблеми
Функцијата StopGo го запира готвењето и продолжува со истиот параметар кога повторно ќе се реактивира.

Индикатори за преотаната топлина

За да се обозбеди дополнителна безбедност, индикаторите за преостаната топлина се осветлуваат за да се покаже која зона на плочата е сè уште топла. Сè додека индикаторот е запален, зоната за готвење не смее да се допира. Таа зона може да се искористи и за одмрзнување или за одржување на храната топла.

Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Црна

Брусен раб на плочата

Контрола на допир (TouchControl)

Тајмер

Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење

Одржување на топлина

FishZone

4 HiLight зони за готвење
лево напред: Круг 12/21 cm, 0.8/2.2 kW,
десно напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
лево назад: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
десно назад: Дијаметар 17×26.5 cm, 1.5/2.4 kW

Сигнализација на преостаната топлина

Заштита од деца

Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71,5 × 14,5 × 64 cm

Мерки за вградување: 56 × 7 × 49 cm

Нето тежина на апаратот: 7,7 kg

Бруто тежина на апаратот: 8,2 kg

Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

Приклучна моќ: 7.000 W

Код: 734820

EAN Код: 3838782343292