GARMIN Alpha 300i + TT 25 ремен

79,980.00 ден

СИЛНА КОНЕКЦИЈА – СИЛНА ВРСКА

Планини, долини,  карпести терени – без разлика каде истражувате, на вас и на вашите кучиња ви треба сигурна опрема. Следете ги вашите кучиња на терен со рачниот Alpha® 300i со избран модел ТТ огрлица, со нов vivid екран на допир од 3,5 инчи, сателитска комуникација inReach® и дизајн со 6 копчиња лесен за користење.

СЛЕДИ ГИ И ТРЕНИРАЈ ТВОИТЕ КУЧИЊА

Без разлика какви кучиња штате или како ловите, Alpha TT 25 е тенка,  цврсто дизајнирана и со прилагодлива големина  да ви помогне да подготвите подобро куче – без разлика на расата.

 

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard
Категории: ,