GARMIN Alpha 200i + TT15 X

74,980.00 ден

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard
Категории: ,

Опис

Следи и тренирај до 20 кучиња со Alpha 200i системот, inReach ®  сателитска комуникација, прегледен и читлив на сонце 3.5” екран на допир и user-friendly дизајн со 6 копчиња.

Јаката за следење и тренирање на кучиња TT 15X има горно поставен GPS и GLONASS приемник со висока чувствителност, за да можете да го следите вашето куче оддалеченост до 9 милји. Цврст и  водоотпорен до 10 метри (1 банкомат) , доволно е тешко да трчате каде и да трча вашето куче. Плус, со траење на батеријата до 80 часа и режим на мирување за далечинско ставање на уредот во мирување, можете да се фокусирате на лов наместо на следното полнење.

 

Контактирајте на 075 306 777 или info@premiumsmart.mk