Фрижидер VOX KS 3755 IXF

30,999.00 ден

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Карактеристика Вредност
Категорија Фрижидери со една врата
Нето – волумен на артиклите во фрижидерот 390 л
Технологија Accessories, CoolAir Zone, EcoMode, HumidityControl, LedLighting, ModeControl Display, OpenDoorAlarm, QuickCool, ReverseDoor, Голем волумен
Внатрешност на фрижидерот 4 стаклени полици, 3 фиока, 5 полици -сталажи со врати
Висина на фрижидерот 1860 мм
Длабочина на фрижидерот 650 мм
Ширина на фрижидерот 595 мм
Нето тежина 64 кг
Класа на енергија F
Голема преграда за овошје и зеленчук Да
LED екран Да
Zero Clearance Да
Анти-бактериска заштита Да
Бојата Inox
Брз режим на ладење Да
Вкупна тежина 70 кг
Внатрешно лед осветлување Да
Гаранција 5 години
Дименѕије спкованог апарата (ШxВxД) 664x1916x728 мм
Климатска класа T / SN
Ниво на бучава 41 dB
Реверзибилна врата Да
Режим за заштеда на енергија Да
Сигурно заклучување Да
Систем за ладење No Frost
Систем за одмрзнување Автоматски
Фиока за контрола на влага Да