Продажба!

DE LONGHI Кафемат ECAM 250.33.TB

27,980.00 ден

– Кремаста млечна пења благодарејќи на Advanced Cappuccino System
– Прилагодете ја аромата и квантитетот
– Убав сјаен дизајн и интерфејс со меки копчиња
– Димензии (w x d x h cm): 23x43x34

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
 • Visa Card
 • MasterCard

Опис

 • Кремаста млечна пења благодарејќи на Advanced Cappuccino System
 • Прилагодете ја аромата и квантитетот
 • Убав сјаен дизајн и интерфејс со меки копчиња
 • Димензии (w x d x h cm): 23x43x34
 • Тежина (Kg): 9
 • Волтажа / фреквенција (V~Hz): 220/240~50/60
 • Моќност (W): 1450
 • Боја: Titanium
 • Функција за “ Долго “ еспресо
 • Лесен за чистење и одржување
 • Autoshut OFF: Да
 • Капацитет на садот за зрна: 250gr
 • Може да се користи и веќе измелено кафе
 • Држач за чаши
 • Програма за самочистење
 • Функција на заштеда на енергија
 • Програм за трвдост на вода
 • Притисок (bar): 15
 • Отсранлив сад за капки со индикатор
 • Отсранлив дел за мелено кафе
 • Отстранлив сад за вода
 • Селекција за 1 или 2 чаши
 • Stand-by функција
 • Филтер за вода
 • Капучино систем со подесувачки степен на пења