Продажба!

DE LONGHI Кафемат ECAM 22.110.B

23,980.00 ден

– Влезна моќ (W): 1450
– Капацитет на контејнерот за зрна (g): 250
– Притисок (bar): 15
– Тивка мелница со 13 подесувања

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
 • Visa Card
 • MasterCard

Опис

 • Контролен панел со икони
 • Cappuccino System
 • Опција за персонализирање на кафето
 • Користи мелено кафе или во зрна
 • Две шољи кафе со едно варење
 • Тивка мелница со 13 подесувања
 • Подесување на квантитет на кафе
 • Подесување на квантитет на вода
 • Подесувачки диспензер за кафе за различни големини на чаши
 • Автоматско исклучување
 • Индикатор за ниско ниво на вода или кафе
 • Бројач на сварени кафиња
 • Отстранлив резервоар за вода 1.8 литри
 • Филтер за вода
 • Програми за прочистување од каменец
 • Функција за заштеда на енергија
 • Stand-by функција
 • Rapid Cappuccino
 • Димензии (ШxДxВ cm): 23x43x34
 • Тежина (Kg): 9
 • Волтажа/фреквенција (V~Hz): 220/240~50/60
 • Влезна моќ (W): 1450
 • Капацитет на контејнерот за зрна (g): 250
 • Притисок (bar): 15
 • Гаранција 2 години