Продажба!

DE LONGHI Кафемат EC 271.B

9,980.00 ден

– Греач на водата од Inox
– Пумпа со притисок 15Bar
– Греач за чаши
– Автоматско гаснење

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
 • Visa Card
 • MasterCard

Опис

 • Греач на водата од Inox
 • Пумпа со притисок 15Bar
 • Греач за чаши
 • Автоматско гаснење
 • Држач за меленото кафе со филтер за 1 или 2 шољи кафе
 • Систем за капучино: меша пареа, воздух и млеко
 • Одвоени термостати за пареа и за еспресо
 • Подесувачко испуштање на пареата
 • Прекинувач со индикаторска сијаличка
 • Одвоив прозирен резервоар за вода (1л) со индикатор на нивото
 • Одвоива посуда за капење
 • Easy serving espresso, можност да работи и со готови тампони кафе и со мелено кафе
 • Тежина 4,1 кг
 • Приклучна сила: 1100 W
 • Боја црна
 • Димензии 208x320x327 мм