Продажба!

DE LONGHI Кафемат EC 230BK

8,480.00 ден

– Боја црна
– Капацитет 1.0 l
– Притисок 15 bar
– Автоматско гаснење

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
 • Visa Card
 • MasterCard

Опис

 • Боја црна
 • Капацитет 1.0 l
 • Притисок 15 bar
 • Автоматско гаснење
 • Систем за правење пења од млеко
 • Филтер за 1 или 2 шољи кафе
 • Максимална висина на чашите 11 cm
 • Систем за собирање на капки кој може да се вади
 • Моќност 1100 W
 • Димензии 20.5 x 28.5 x 34.3 cm