-13%

BOSCH Сецко MMR 15A1

3,490.00 ден

 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Моментално вклучување
 • Капацитет на садот за сечкање: 1,5 l
ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
 • Visa Card
 • MasterCard

Опис

 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Капацитет на садот за сечкање: 1,5 l
 • Моментално вклучување
 • Погоден за во микро
 • Нож за дробење мраз
 • Напон: 220-240 V
 • Должина на кабел: 120 см
 • 2 додатока (нож и дробилица)
 • Димензии на апаратот: 310 x 195 mm