-14%

BOSCH Мултипрактик MUM 44R1

7,090.00 ден

 • Боја: црвен, иноксен сад
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот за мешање: 4 l
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
 • Visa Card
 • MasterCard

Опис

 • Боја: црвена,сад од инокс
 • Број на брзини за лесно ракување: 4
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Капацитет на садот 4 л / максимална количина на тесто(тесто со квасец) 2 кг (1 кг брашно со додатоци)
 • Multi Motion Drive со динамичко мешање во 3D ги меша состојките до совршенство
 • Повеќенаменска рачка со посебен погон и 3 степени погон за оптимизирање на сила
 • Значително лесен за употреба поради ергономската повеќенаменска рачка
 • Вакумски ногарки за поголема стабилност
 • Полица за сместување на кабел
 • Лесен и безбеден за користење, лесен за чистење (додатоци за безбедност во машината за миење садови)
 • Поклопец за погон на миксерот и додатниот прибор
 • Можност за проширена употреба на додатниот прибор :
  MUZ45AG1, MUZ45FV1, MUZ45KP1, MUZ45LS1, MUZ45PS1, MUZ45RS1, MUZ45RV1, MUZ45SV1, MUZ45XCG1, MUZ45XTM1, MUZ4DS3, MUZ4EB1, MUZ4ER2, MUZ4FW3, MUZ4GM3, MUZ4KR3, MUZ4MM3, MUZ4MX2, MUZ4MX3, MUZ4ZP1, MUZ4ZT1
 • Голема сигурност поради заштита од преоптерување
 • Опрема
 • Пластичен сад за мешање
 • Прозирен заштитен поклопец
 • Додаток за месење,матење
 • Димензии (v x š x d): 265 x 265 x 305 mm