-13%

BOSCH Мултипрактик MCM 4100

6,800.00 ден

 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 800 W
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • Капацитет на садот за сечкање: 1,25 l
ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
 • Visa Card
 • MasterCard

Опис

 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 800 W
 • Пластичен проѕирен сад (1,25 л) за сецкање и матење
 • Ренда, блендира,цеди сок од аргуми
 • Број на брзини за лесно ракување: 2
 • Место за кабел
 • Димензии:
  -Тежина (kg): 4.300
  -Висина (cm): 39,00
  -Ширина (м): 24.00
  -Длабочина (cm): 21,50
 • 4 додатици
 • Мултифункционален нож од нерѓосувачки челик