-7%

BOSCH Електричен шпорет HKA 090150

36,800.00 ден

– Волумен на рерната: 66 l
– Халогенско осветлување
– 1 x емајлирана тепсија за печење, 1 x грил, 1 x универзална тепсија
– Енергетска класа: A

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
 • Visa Card
 • MasterCard

Опис

 • Стаклокерамичка плоча – брзо и лесно готвење и чистење
 • 3D топол воздух: одлични резултати благодарејќи на оптималната распределба на топлината
 • 4 експрес рингли, 1 е дупла
  Напред лева: стандардна, 1.8 kW
  Назад лева: стандардна, 1.8 kW
  Назад десна: стандардна, 1.2 kW
  Напред десна: дупла, 2.2 kW
 • Индикатор за топлина за секоја рингла
 • 7 опции за печење во рерна: 3D hot air, горно / долно печење, инфрацрвен вентилатор, pizza, подно печење
 • Волумен на рерната: 66 l
 • Целосно стаклена врата
 • Брзо загревање
 • Халогенско осветлување
 • 1 x емајлирана тепсија за печење, 1 x грил, 1 x универзална тепсија
 • Енергетска класа: A
 • Напојување: 220 – 240 V
 • Димензии (WxHxD): 600×850х600 mm
 • Прилагодлива висина на норагките
 • Димензии на рерна: (ШхВхД) 48.2х32,9х42.0 cm