Bojler Vox WHF5021

5,199.00 ден

Шифра на артиклите : WHF5021
ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Спецификација

Карактеристика Вредност
Категорија Котли
Капацитет 50 л
Сила 2000 W
Начин на поставување Вертикално на сидот
Тип на контрола Фиксна температура, безбедносен термостат
Елемент за греење Бакар
Напон 220-240V
Потрошувачка на електрична енергија (kWh / година) 1415
Време на загревање од 10 до 65 °C 95 min
Форма на грејач Кружен
Термостат 65~78 °C
Работен притисок 1 MPA
Струја 9A
Дебелина на изолацијата 20 мм
Функционални тастери Емајлиран внатрешен котел, Отпорност на корозија, Отпорност на притисок на вода, Ефективна топлинска изолација, Ограничувачки термостат, Безбедносен вентил, Термометар
Заштита од влага IP24
Заштитна анода Магнезиум
Должина на кабел 1.2 м
Профил на капацитет M
Класа на енергија Ц
Ниво на бучава 15 dB
Приклучок за вода G ½
Гаранција 5 години БЕЗУСЛОВНА ГАРАНЦИЈА за емајлиран котел, 25 месеци за електричните делови
Дименѕије апарата (mm) 426 x 614
Дименѕије спкованог апарата (mm) 500 x 500 x 670
Нето тежина 17 кг
Вкупна тежина 19 кг
Количински товар (40 ft HC контејнер) 356