Пегла VOX DBL 5077

1,790.00 ден

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Карактеристика Вредност
Категорија Пегли
Определување 2.5M кабел
Нето тежина 1.43 кг
Anti-skala sistem Овозможува долгорочна употреба без често чистење
BAR-код 8606019600174
Grejni ploči Керамика – овозможува лесно пеглање, без лепење на ткаенината
Suvo peglanje Možno peglanje bez pare
Transparenten rezervoar za lesno polnenje 400 ml
Zaštita od kapki Спречува истекување на вода при пониски работни температури
Вкупна тежина 1.57 кг
Гаранција 25 месеци
Должина на кабел 2.5 м
Сила 2200 W
Систем за самочистење Систем кој под притисок пробива блокади предизвикани од камења
Функционални тастери Променлива прилагодлива пареа, вертикална пареа