Миксер VOX SMX 3111

2,790.00 ден

ПЛАЌАЈТЕ БЕЗБЕДНО СО
  • Visa Card
  • MasterCard

Опис

Карактеристика Вредност
Категорија Миксери
Тип на миксер Со сад
Мокност на моторот 400 W
Број на брзини 5 брзини + TURBO
BAR-код 8606019600389
Easy Eject Копче за ослободување на маталките дозволува лесно отстранување
Гаранција 25 месеци
Преостанати користи -бенефити 2 пара маталки: стандардни маталки + маталки за тесто
Турбо Да