Се прикажуваат сите 3 резултати

 • Клима уред VOX IVA6-12JRPCW

  Оценето 0 од 5
  24,990.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Инвертер клима уреди Filter anti-2.5pm Да Технологија Водоотпорна надворешна единица, Инвертер, Интелигентно одмрзнување, Повеќекратна заштита, Самочистење на надворешната единица, Флексибилна инсталација Класа на енергија A++/A+ I Feel Да LED екран Да Авто рестартирање Да Бојата Бела Бруто тежина на внатрешната единица 12 kg Бруто тежина на надворешната единица 26 kg Гаранција 5…

 • Клима уред VOX IVA5-18JR

  Оценето 0 од 5
  40,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Инвертер клима уреди Filter anti-2.5pm Да Технологија Водоотпорна надворешна единица, Инвертер, Интелигентно одмрзнување, Мат минималистички дизајн, Повеќекратна заштита, Самочистење на надворешната единица, Флексибилна инсталација Класа на енергија A++/A+ I Feel Да LED екран Да Авто рестартирање Да Бојата Бела Бруто тежина на внатрешната единица 16 кг Бруто тежина на надворешната единица 40…

 • Клима уред VOX IVA1-12IR

  Оценето 0 од 5
  24,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Инвертер клима уреди Технологија Водоотпорна надворешна единица, Инвертер Класа на енергија A++/A+ I Feel Да LED екран Да Авто рестартирање Да Бојата Бела Бруто тежина на внатрешната единица 9 кг Бруто тежина на надворешната единица 29 кг Гаранција 5 години Греење ?? Димензии на внатрешната единица (ШxВxД) 750x285x200 мм Димензии на надворешната…