Се прикажуваат сите 9 резултати

 • Вградена рерна VOX EBB7500

  Оценето 0 од 5
  17,499.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Вградени рерни Тип на рерни Електрична Волумен на рерната 78 л Горен греач 1200 W Долен греач 1100 W Број на функции на печката 9 Функције печке Одмрзнување, Турбо, Вентилатор, Статичко печење, Пица, Печење на скара, Побрзо печење на скара, Двојна скара + вентилатор Индекс на енергетска ефикасност -стандарден 106 Технологија Сет…

 • Вградена рерна VOX EBB 7226

  Оценето 0 од 5
  15,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Вградени рерни Тип на рерни Електрична Волумен на рерната 65 l Горен греач 1200 W Долен греач 1100 W Број на функции на печката 9 Функције печке Одмрзнување, Турбо, Вентилатор, Статичко печење, Пица, Печење на скара, Побрзо печење на скара, Двојна скара + вентилатор, Чистење Vap Clean (чистење на рерната со пареа)…

 • Вградена рерна VOX EBB6505

  Оценето 0 од 5
  16,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Вградени рерни Тип на рерни Електрична Волумен на рерната 69 л Горен греач 1200 W Долен греач 1100 W Број на функции на печката 9 Функције печке Одмрзнување, Турбо, Вентилатор, Статичко печење, Пица, Печење на скара, Побрзо печење на скара, Двојна скара + вентилатор Индекс на енергетска ефикасност -стандарден 103.6 Технологија Сет…

 • Вградена рерна VOX EBB 2110 W

  Оценето 0 од 5
  13,499.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Вградени рерни Тип на рерни Електрична Волумен на рерната 73 l Горен греач 1200 W Долен греач 1100 W Број на функции на печката 7 Функције печке Одмрзнување, Вентилатор, Вентилатор + долен греач, Статичко печење, Скара, Побрзо печење на скара, Двојна скара + вентилатор Индекс на енергетска ефикасност -стандарден 115.6 Технологија Гратис…

 • Вградена рерна VOX EBB 2110 IXXL

  Оценето 0 од 5
  13,499.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Вградени рерни Тип на рерни Електрична Волумен на рерната 65 l Горен греач 1200 W Долен греач 1100 W Број на функции на печката 7 Функције печке Одмрзнување, Вентилатор, Вентилатор + долен греач, Статичко печење, Скара, Побрзо печење на скара, Двојна скара + вентилатор Индекс на енергетска ефикасност -стандарден 104.5 Технологија Гратис…

 • Вградена рерна VOX EBB 1000 IXXL

  Оценето 0 од 5
  11,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Вградени рерни Тип на рерни Електрична Волумен на рерната 72 л Горен греач 1200 W Долен греач 1100 W Број на функции на печката 5 Функције печке Статичко печење, Долен греач, Горен греач, Печење на скара, Побрзо печење на скара Индекс на енергетска ефикасност -стандарден 0.95 Технологија Гратис кабли за струја, Две…

 • GORENJE BO74SYB

  GORENJE BO74SYB вградна рерна

  Оценето 0 од 5
  20,980.00 ден
  Механички часовник за исклучување
  Вградна рерна
  Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
 • GORENJE BO74SYW

  GORENJE BO74SYW вградна рерна

  Оценето 0 од 5
  21,480.00 ден
  Механички часовник за исклучување
  Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
 • Продажба! GORENJE BS737EX

  GORENJE BOS6737E13X вградна рерна

  Оценето 0 од 5
  17,480.00 ден
  conLED
  Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm