Прикажувам 1–12 од 14 резултати

 • Вградена плоча VOX EBI 400 DB

  Оценето 0 од 5
  15,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Вградени плочи Технологија SensoTouch, Индукција, ChildLock, Гратис кабли за струја, Сензорски копчиња Подобрена сила на работењето Да Показател на работата на грејните површини Да Детекција на садот Да Нето тежина 11 kg Бројот на зоната на готвење 4 Рингла 1 Индукција 160 mm, 1400/1800 W Рингла 2 Индукциона 160 mm, 1400/1800 W…

 • Вградена плоча VOX EBI 200 DB

  Оценето 0 од 5
  9,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Вградени плочи Технологија SensoTouch, Индукција, ChildLock, Гратис кабли за струја, Сензорски копчиња Подобрена сила на работењето Да Показател на работата на грејните површини Да Детекција на садот Да Нето тежина 5.5 kg Тип на монтажна плоча Индукцијска стакло-керамична Бројот на зоната на готвење 2 Рингла 1 Индукција 160 mm, 1400/1800 W Рингла…

 • Вградена Плоча VOX EBC 411 DB

  Оценето 0 од 5
  13,499.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Вградени плочи Технологија SensoTouch, ChildLock, KeyLock, Гратис кабли за струја, Сензорски копчиња Показател на работата на грејните површини Да Нето тежина 9.5 kg Тип на монтажна плоча Стакло-керамика Бројот на зоната на готвење 6 Рингла 1 Стакло-керамика 145 мм, 1200 W Рингла 2 Стакло-керамика Двоен 180 мм, 700 W / 1700 W…

 • Вградена плоча VOX EBC 410 DB

  Оценето 0 од 5
  12,499.00 ден
 • Вградена плоча VOX EBC 400 DB

  Оценето 0 од 5
  11,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Вградени плочи Технологија SensoTouch, ChildLock, KeyLock, Гратис кабли за струја, Сензорски копчиња Показател на работата на грејните површини Да Нето тежина 9.5 kg Тип на монтажна плоча Стакло-керамика Бројот на зоната на готвење 4 Рингла 1 Стакло-керамика 145 мм, 1200 W Рингла 2 Стакло-керамика Двоен 180 мм, 700 W / 1700 W…

 • Вградена плоча VOX EBC311DB

  Оценето 0 од 5
  12,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Вградени плочи Технологија SensoTouch, ChildLock, KeyLock, Гратис кабли за струја, Сензорски копчиња Показател на работата на грејните површини Да Нето тежина 9.5 kg Тип на монтажна плоча Стакло-керамика Бројот на зоната на готвење 4 Рингла 1 Стакло-керамика 145 мм, 1200 W Рингла 2 Стакло-керамика 180 мм, 1800 W Рингла 3 Стаклоќерамична рингла-плоча…

 • Вградена плоча VOX EBC 200 DB

  Оценето 0 од 5
  7,990.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Вградени плочи Технологија SensoTouch, ChildLock, KeyLock, Гратис кабли за струја, Сензорски копчиња Показател на работата на грејните површини Да Нето тежина 4.7 кг Тип на монтажна плоча Стакло-керамика Бројот на зоната на готвење 2 Рингла 1 Стакло-керамика 145 мм, 1200 W Рингла 2 Стакло-керамика 180 мм, 1800 W Бојата Црна Вкупна тежина…

 • GORENJE GCE691BSC

  GORENJE GCE691BSC комбинирана плоча

  Оценето 0 од 5
  15,980.00 ден

  Комбинирана плоча

  Димензии (ШxВxД): 60 × 13,2 × 52,2 cm

  Заштитени плински горачи

 • Продажба! GORENJE ECT646BCSC

  GORENJE ECT646BCSC стаклокерамичка плоча

  Оценето 0 од 5
  14,980.00 ден

  Стаклокерамичка плоча

  Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 52 cm

 • GORENJE CT43SC

  GORENJE CT43SC стаклокерамичка плоча

  Оценето 0 од 5
  13,980.00 ден

  Стаклокерамичка плоча

  Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm

 • GORENJE ICM2000SP

  GORENJE ICE2000SP индукциска плоча

  Оценето 0 од 5
  4,480.00 ден

  Индукциска плоча

  Нивоа на јачина: 10

  Регулирање на температурата: Регулирање на температурата

   

 • GORENJE ECT648ORAB

  GORENJE ECT648ORAB стаклокерамичка плоча

  Оценето 0 од 5
  21,980.00 ден

  Стаклокерамичка плоча

  Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 52 cm