Се прикажуваат сите 2 резултати

 • Шпорет VOX GHT 640 W

  Оценето 0 од 5
  15,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Plinski šporeti sa električnom rernom Тип на рерни Електрична Волумен на рерната 65 l Тип на грејните елементи 4 плински режачи Бројот на греачките зони 4 Број на функции на печката 8 Функције печке Светло за рерна, Одмрзнување, Вентилатор, Статичко печење, Скара, Побрзо печење на скара, Двојна скара + вентилатор, Долен греач…

 • Шпорет VOX GHT 640 SB

  Оценето 0 од 5
  16,499.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Plinski šporeti sa električnom rernom Тип на рерни Електрична Волумен на рерната 65 l Тип на грејните елементи 4 плински режачи Бројот на греачките зони 4 Број на функции на печката 8 Функције печке Светло за рерна, Одмрзнување, Вентилатор, Статичко печење, Скара, Побрзо печење на скара, Двојна скара + вентилатор, Долен греач…