Се прикажуваат сите 2 резултати

 • Шпорет GTR 6315 IX

  Оценето 0 од 5
  18,499.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Комбинирани шпорети Тип на рерни Електрична Волумен на рерната 69 л Тип на грејните елементи 3 гасни горилници, 1 електрична плоча Бројот на греачките зони 4 Број на функции на печката 6 Функције печке Одмрзнување, Турбо, Вентилатор, Статичко печење, Скара, Скара + вентилатор Индекс на енергетска ефикасност -стандарден 103.6 Технологија Сигурносни вентили,…

 • Шпорет VOX GHT 6220 W

  Оценето 0 од 5
  15,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Комбинирани шпорети Тип на рерни Електрична Волумен на рерната 65 l Тип на грејните елементи 2 гасни горилници, 2 електричне плоче Бројот на греачките зони 4 Број на функции на печката 8 Функције печке Светло за рерна, Одмрзнување, Вентилатор, Статичко печење, Скара, Побрзо печење на скара, Двојна скара + вентилатор, Долен греач…